Un oficial Xiaomi a spus că modelul Ultra va fi disponibil internațional. Dar nu a oferit prea multe detalii, din text se poate înțelege și faptul că viitorul model Ultra, din 2023, va fi disponibil la nivel global. Dar eu cred că s-a referit la cel prezentat deja.Lansarea internațională

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a declarat pe Twitter că Xiaomi 12S Ultra va fi disponibil pe piețele globale. Mai precis, el a spus așa: “Următoarea versiune Ultra va fi disponibilă pe piețele noastre globale!”. El făcea însă referire la un articol despre 12S Ultra. Și cred că acesta va fi lansat internațional.

Xiaomi a trecut în ultimul an printr-o perioadă mai dificilă. Vânzările au scăzut și unele modele au venit greu pe piețele internaționale. Chiar și Xiaomi 12, lansat în decembrie 2021, a venit la noi prin luna mai.

Dacă Xiaomi alege să crească pe piața globală, este un pas important, nu numai pentru companie, ci și pentru consumatori.

Xiaomi 12S Ultra este un exemplu perfect a ceea ce se întâmplă atunci când o companie depășește limitele. Oferta pe zona de Android este tot mai plicticoasă, iar companiile ajung să lanseze doar forme ușor actualizate ale fostelor telefoane. Însă Xiaomi a reușit cu seria Ultra să aducă un aer proaspăt în industrie.

E adevărat că este un produs foarte scump. Dar este susținut de specificații de top și are un set de camere foto fără egal. Din păcate, pentru moment, nu există o cronologie privind momentul în care dispozitivele sale vor începe să ajungă pe piața globală.

Cred că, așa cum au făcut cu Xiaomi 12, compania s-a concentrat să obțină vânzări bune pe piața chineză. Apoi, odată ce se reduce cererea acolo, vor lansa telefoanele pe piețele internaționale. Și alături de Xiaomi 12S Ultra, există și modelele noi Xiaomi 12S și 12S Pro, care sunt foarte bine dotate și au prețuri destul de accesibile. Și cred că vor avea curând o lansare oficială în Europa.