Xiaomi a lansat oficial modelele noi, Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro și Xiaomi 11 Lite 5G NE. Pentru prima dată, compania a renunțat la brandul „Mi”.

xiaomi 11t serie

Xiaomi 11T Pro: nou flagship

Xiaomi a ajuns într-o nouă etapă cheie prin lansarea telefonului cinematic Xiaomi 11T Pro – primul smartphone al companiei cu tehnologia dezvoltată intern, Xiaomi HyperCharge de 120W. Această tehnologie de top va asigura o încărcare de 100% în doar 17 minute. Este posibil datorită unei tehnologii speciale: sistem de încărcare dual, dar și structura cu două celule a bateriei. Au aplicat de grafen pe bateria Li-ion și tehnologia Mi-FC. Securitatea bateriei este garantată prin Certificarea TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System. Au respectat 34 de specificații de încărcare și siguranță ale bateriei, monitorizarea în timp real a temperaturii, precum și alte măsuri. Procesorul Qualcomm Snapdragon 888 asigură puterea necesară pentru a propulsa o multitudine de specificații AI.

Xiaomi 11T Pro nu se mândrește doar cu aceste performanțe, ci vine și cu un setup triplu de camere foto. Un senzor principal profesional de 108MP cu unghi larg, cameră telemacro 2x și lentile ultra-wide de 120°. În plus, telefonul asigură capabilități computerizate impresionante pentru filmare, prin modurile AI Cinema, înregistrarea 8K și tehnologia HDR10+.

ads

Are un display special, rezistent și care răspunde rapid la atingeri. A fost evaluat cu nivelul A+ de DisplayMate. Este un AMOLED FHD+ plat, cu diagonala de 6.67”, cu o rată de refresh de 120Hz. Dispune de tehnologiile TrueColor, Dolby Vision și HDR 10+ care afișează peste un milliard de culori, are o strălucire maximă de 1000 de niți. Rata de răspuns la atingere este de 480Hz. Este protejat de cea mai rezistentă protecție a momentului Corning Gorilla Glass Victus.

Tehnologia Dolby Vision oferă imagini vii și culori vibrante, o strălucire și un contrast puternic. Plus tehnologia audio imersivă Dolby Atmos, cu difuzoare duale dedicate, SOUND BY Harman Kardon. Toate acestea oferă o experiență de ascultare de top, indiferent de tipul de conținut redat, fie că este vorba despre muzică, filme, podcast-uri sau jocuri.

Xiaomi 11T: echilibrat

Xiaomi 11T continuă misiunea companiei de a le aduce specificațiile „Cinemagice” tuturor. Oferă o cameră triplă de înaltă rezoluție, precum și o suită de îmbunătățiri AI care să le dea un boost de creativitate și productivitate utilizatorilor. Are camera principală wide de 108MP, camera ultra-wide cu unghi de 120° și camera telemacro 2X. Aduce și modurile AI cinema disponibile printr-o singură apăsare, care îi vor ajuta pe utilizatori să obțină efecte cinematice. Modurile Time Freeze, Night Time-Lapse sau Magic Zoom sunt doar câteva din cele care le vor da posibilitatea utilizatorilor să obțină fotografii complexe cu o singură apăsare. Sunetele sunt și ele aduse la viață într-un mod cinematic prin funcția Audio Zoom.

Display-ul AMOLED plat de 6.67 inch oferă rată de refresh de 120 Hz. De asemenea tehnologie HDR 10+ și oferă funcții de protejare a ochilor, plus o rată de răspuns extrem de rapidă, de până la 480Hz. Indiferent dacă utilizatorii filmeză sau își editeză propriul conținut, Xiaomi 11T le va fi alături pe parcursul întregii zile, mulțumită puternicului procesor MediaTek Dimensity 1200-Ultra, a bateriei de 5,000mAh și a încărcării turbo prin fir la 67W, ce asigură încărcarea la 100% în doar 36 de minute.

Xiaomi 11T Pro și Xiaomi 11T sunt disponibile în trei variante de culori stilate, cu finisaje deosebite: Meteorite Gray, Moonlight White și Celestial Blue.
Xiaomi 11T este disponibil in două variante, 8GB+128GB și 8GB+256GB, cu un preț recomandat de vânzare de 499 euro, respectiv 549 euro.
Variantele disponibile pentru Xiaomi 11T Pro sunt 8GB+128GB, 8GB+256GB și 12GB+256GB, cu prețuri recomandate de 649 euro, 699 euro si 749 euro.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE are un stil aparte, este foarte subțire și ușor: doar 6.81mm și 158g. Design-ul este accentuat de grosimea de numai 1.88mm atât în partea superioară, cât și în cea inferioară, dar și de cele patru variante de culori stilate. În timp ce Truffle Black, Bubblegum Blue și Peach Pink se întorc, Xiaomi a adăugat o nouă nuanță – Snowflake White, asemănătoare cu zăpada.

Ecranul AMOLED DotDisplay de 6.55 inch are suport 10-bit TrueColor și Dolby Vision oferă imagini de calitate vii. Xiaomi 11 Lite 5G NE duce mai departe tradiția camerelor din familia Xiaomi 11 și este dotat cu o cameră principală de 64MP, o cameră ultra-wide de 8MP și una telemacro de 5MP. De asemenea, are disponibile toate modurile AI, inclusiv One-Click AI cinema, fitrele video cinematice și un nou mod Vlog.

Dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 778G 5G, Xiaomi 11 Lite 5G NE valorifică puterea 5G pentru experiențe zilnice îmbunătățite. Este echipat cu o baterie de 4,250mAh și se încarcă rapid la 33W.

Prețul recomandat de vânzare va începe de la 369 euro, iar Xiaomi Lite 5G NE va fi disponibil în trei variante, 6GB+128GB, 8GB+128GB, 8GB+256GB.