Xiaomi Mi Drone a apărut într-un clip oficial de prezentare, iar drona seamănă mult cu produsele DJI, dar probabil va fi mult mai ieftină.
Update: s-a lansat oficial drona Xiaomi și are un preț în China de 3000 de yuani.Xiaomi Mi Drone ar urma să fie lansată oficial pe 25 mai, la un eveniment oficial. Aflăm mai multe detalii atunci.

Modelul de business al Xiaomi se bazează pe produse ieftine, care preiau multe din funcțiile și design-ul rivalilor, apoi le oferă mass-market la cel mai mic preț. Acum nu e clar dacă drona este un produs mass-market, de fapt, nu prea este așa. Dar există oricând posibilitatea să apară un produs atât de atractiv încât să vrea lumea să-l aibă. Ca mașinile alea cu telecomadă ieftine. Xiaomi a vândut milioane de unități din Mi Band, o copie de brățară smart ieftină, dar care oferă destule funcționalități smart. Totuși, nu știu pe nimeni care să o utilizeze constant.

Asta ar fi prima dronă sub brandul Xiaomi.

Zvonurile din online zic că Mi Drone va filma la calitate 4K. Dar nu avem deocamdată alte detalii tehnice.

Iată și anunțul privind evenimentul Xiaomi:
midrone

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!