Noul model Xiaomi Redmi 12 este disponibil în România. Aduce un design apropiat de modelele mai premium la un nivel de preț scăzut. Are procesorul MediaTek Helio G88 și un ecran FHD+ de 6.79”, totul la prețul de 849 lei.

Xiaomi Redmi 12

Xiaomi Redmi 12

Xiaomi a anunțat astăzi disponibilitatea în România a celui mai nou smartphone entry-level din portofoliul său, Xiaomi Redmi 12. Aduce specificații de bază la un nivel de preț mai accesibil.

Redmi 12 asigură o experiență de utilizare minimă. Designul pare similar cu seriile mai avansate, are spate de sticlă și un design nou al modulului de camere. Datorită certificării IP53, Xiaomi Redmi 12 este rezistent la praf și stropire. Este dotat cu port Type-C și are de încărcare rapidă de 18W, dar și mufă jack pentru căști de 3.5 mm. Disponibil în două variante de culoare – Midnight Black și Sky Blue – Redmi 12 va atrage toate privirile.

Xiaomi Redmi 12 are un ecran decent, FHD+ DotDisplay cu diagonala de 6.79”. Are o rată de refresh Adaptive Sync la 90 Hz. Acest display cu o rezoluție de 2460×1080 este și cel mai mare de până acum din seriile Redmi, oferind experiențe de vizualizare pentru fanii ecranelor mari. Telefonul are și certificare SGS Low Blue Light și funcție Reading mode 3.0 pentru ca utilizatorii să îl poată folosi pentru perioade îndelungate, fără a-și obosii ochii.

Sistemul triplu de camere al Xiaomi Redmi 12 are o principală de 50 MP. Setup-ul este completat de o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Mai mult decât atât, Redmi 12 are integrate și filtre speciale, care duc experiența de fotografiere la un nivel mai amuzant, cu posibilități de previzualizare în timp real.

Alimentat de un procesor care abia se târâie, MediaTek Helio G88, permite extinderea memoriei cu RAM virtual, mișcându-se apoi și mai greu. De asemenea, spațiul de stocare poate fi extins cu carduri de până la 1 TB. Bateria de 5.000 mAh rezistă 26 de ore pentru a citi online și 16 ore pentru a urmări conținut video.

Xiaomi Redmi 12 are senzor de amprentă pe lateral și asigură o deblocare rapidă și eficientă. Telefonul poate fi folosit și ca telecomandă IR pentru a controla alte dispozitive din locuință. Redmi 12 este echipat și cu un difuzor puternic pentru experiențe auditive captivante.

Redmi 12 este disponibil în România în varianta de stocare de 4GB+128GB având prețul de vânzare de 849 lei. Cei care vor comanda telefonul în perioada 27 iunie – 9 iulie vor beneficia și de un voucher cadou, în valoare de 50 de lei, în limita stocului disponibil.