Alien Surface, companie românească care produce accesorii smartphone, a anunțat astăzi lansarea unei noi folii de protecție pentru terminale smartphone, tablete sau ceasuri. Este ultra-rezistentă și include tehnologie Auto-Heal activă, care acționează împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare.


Alien Surface, fondată în 2009, produce și distribuie cele mai apreciate folii de protecție din România. Foliile înlocuiesc cu succes husele sau carcasele, nu alterează design-ul dispozitivelor și claritatea ecranelor și au o demonstrată capacitate de regenerare.

Tehnologia care stă la baza protecției oferite de noua folie produsă în România este utilizată și pentru o serie extinsă de echipamente ale NASA. Mai mult decît atât, folia permite o reaplicare repetată, de până la șapte ori, în cazul în care utilizatorul nu a aliniat-o optim cu terminalul protejat. Compania estimează dublarea volumului vânzărilor, la finalul anului 2020, la 1,6 milioane de euro, dar și anunță investiții în valoare de 400.000 de euro în retehnologizare, achiziția de utilaje, creșterea capacității de producție, extinderea echipei, automatizări, alături de achiziționarea unui spațiu de 500 de metri pătrați, cu rol de birouri, producție și depozit.

Reprezentanții Alien Surface estimează că vor atinge un volum de vânzări de 2.000.000 Euro, în următoarele 12 luni. Noua folie este deja disponibilă online, în magazinul propriu al companiei și în magazinele online ale partenerilor. Odată cu redeschiderea magazinelor fizice, aceasta va putea fi achiziționată și în rețeaua de retail tradițional.

ads

Folia ultra-rezistentă asigură protecție 360˚ a terminalelor, pe ecran, laterale și spate și permite o transparență de 100%, fără a influența în niciun mod calitatea culorilor. Instalarea este facilă și fără greșeală, datorită noii formule cu Alien Gel. Mai mult, producătorul oferă și un program de garanție pe viață, pentru noua generație de folii, desenate in-house și tăiate cu aparatură de mare precizie. În curând, aceasta va fi adaptată și pentru protejarea dispozitivelor din industria auto și cea medicală.

Oficialii Alien Surface au în plan și lansarea de noi produse, ulterior integrării magazinului online pe platforma Blugento, care imbunatateste semnificativ experienta clienților, printr-un design optimizat și prezentarea îmbunătățită a produselor, sub noua identitate conturată de Beniamin Pop Studio. De asemenea, partenerii vor putea achiziționa mai facil produsele, datorită unei noi platforme B2B.

Alien Surface a ajutat și în timpul pandemiei medicii din linia întâi. Au produs deja 5.000 de viziere de protecție, pe care le-au donat, jumătate spitalelor din Sălaj și jumătate altor regiuni din țară. Vor continua să producă viziere și în următoarea perioadă, a declarant Adina Crișan, Manager General, Alien Surface.