A inceput marele eveniment al industriei mobile, iar cuvantul de ordine este „industia mobila nu cunoaste criza”. Totul este  bazat pe o cantitate enorma de publicitate, marketing si PR, iar salile de conferinte si de expozitie gem de mii oameni, pun pariu ca se va bate orice record de audienta de pina acum. LG este sponsor oficial si este pelste tot, Samsung face tot posibilul sa tina pasul cat mai bine, iar restul greilor sunt si ei destul de vizibili. Chiar si Nortel are stand, cu tot falimentul lor, precum si Motorola, care a adus ca atractie celebrul terminal Aura. De fapt este o lupta a super-terminalelor, iar din cate vad niciunul dintre jucatorii mari nu se lasa mai prejos.

LG are peste tot prezentari cu Aura, Renoir si altele, Samsung promoveaza intens UltraTouch, Memoir si Omnia, Nokia prezinta N97, care arata imposibil pe culoarea alba si este de asemenea singurul mega-telefon care nu are ecran full touch, ci doar touch simplu, apesi – face comanda, fara gesturi.

Aflu din mail ca Sony Ericsson a lansat un telefon cu camera de 12 megapixeli, Idou, dar la stand nu a fost anuntat, vedeta de acolo era Xperia, care mi s-a parut cam butucanos pentru un telefon de cea mai noua generatie.

La HTC nu am reusit sa vedem nimic, Pansonic are iar super-telefoane, dar sunt numai pentru piata japoneza, iar la ZTE ne-am distrat un pic cu telefoanele mobile, care „nu sunt copiate deloc” dupa cele facute de rivali.