Blackberry Bold 9900 cu NFC mi-a ajuns la teste de la Orange (mulțumesc!). Deși nu aduce multe noutăți, dacă ai mai folosit Blackberry și ai fost mulțumit de telefon, Bold 9900 nu poate să te lase rece. Mie îmi place, deși nu cred că aș cumpăra chiar azi un 9900. Dar dacă vă gândiți la un upgrade de Blackberry și aveți ocazia să alegeți Bold 9900, go for it! ca să zic așa.
Am făcut și o scurtă comparație cu Bold 8900 pe care l-am utilizat eu.

Blackberry Bold 9900
Blackberry Bold 9900

Blackberry 9900 mi-a lăsat impresia unui terminal solid, dar ușor și plăcut de utilizat, meniurile sunt mai bune, opțiunile ușor de setat – Blackberry OS 6 OS7. Am făcut rapid niște update-uri software. Are procesor la 1 GHz, deci era de așteptat să meargă bine. Ecranul tactil este ok, experiența este marcată de faptul că rămâne un ecran mic. Unele butoane de control s-au mutat, camera foto este deja mai bună. Sunt curios cât ține bateria.

Bold 8900 versus 9900
Bold 8900 versus 9900

Deocamdată atât. O să revin cu detalii despre NFC și un test mai pe larg.

Galerie foto

[nggallery id=238]

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !