Blackberry Priv, următorul vârf de gamă al canadienilor, prezentat pe surse ca fiind Venice, ar putea avea ecran curbat ca și S6 Edge sau S6 Edge+, conform unor noi prezentări preluate de unele bloguri. Dacă se confirmă informațiile ar putea fi cea mai interesantă lansare a companiei din ultimii ani…

blackberry priv venice

De asemenea, Blackberry Priv pare să aibă tastatura Qwerty slide pe care o tot caută fanii companiei canadiene, dar care a dispărut de la ceilalți producători de telefoane.

De asemenea, ar putea fi un smartphone Android pentru că firma Blackberry vrea acum să își schimbe modelul de business, detaliez asta un pic mai jos.
BlackBerry-Venice-renders-2

Procesorul ar fi Snapdragon 810 (sau 808 după alte surse), cu 3GB de memorie RAM, display de 5.4 inch și cameră foto de 18 megapixeli, cu frontala de 5 megapixeli.

Priv ar veni de la „Privacy”, adică oferă utilizatorului intimitatea pe care o dorește, pentru că Blackberry vrea să se specializeze în soluții de securitate și protecție.

Astăzi canadienii au anunțat achiziția Good Technology, o companie relativ competitoare, care se ocupa de securitate și protecția datelor pentru câteva mii de companii. Blackberry are vreo 20.000 de clienți proprii și se pare că asta e zona spre care merge – oferirea de terminale securizate pentru companii.

Ce ziceți, ați lua noul model? Mie mi se pare un design reușit, iar promisiunea să ofere protecția datelor este de apreciat.