Pentru că tot continuă zvonurile privind un iPhone 8, oamenii pricepuți la design se bat în concepte, iar modelul arată extraordinar. Partea tristă este că oricât de bine ar arăta aceste fotografii, telefonul va fi în realitate mult mai obișnuit.

Zvonul ar fi că Apple va lansa un model aniversar de iPhone, care ar putea fi iPhone 8 sau iPhone X, pentru că sunt 10 ani de la lansarea primului telefon al companiei. Că va avea un design nou, cu margini subțiri, unii ziceau că vor fi curbate ca la modelele Samsung Edge, dar se pare că au renunțat la idee acum și va fi doar un ecran cu margini subțiri. Conceptul arată foarte bine în imaginile prelucrate, dar în realitate telefonul va arăta mult mai normal.

Apple ar trebui să lanseze anul acesta modelele din seria iPhone 7S. Problema cea mai mare, pe care am tot discutat-o, este că iPhone 7 nu a fost o generație nouă, ci a continuat design-ul iPhone 6 și 6S. Iar acum un model 7S cu același design s-ar putea să fie o dezamăgire pentru fanii Apple. Pe de altă parte, compania americană nu a prea sărit peste generații, a cam respectat tradiția chiar și atunci când se anunțase pe surse că va lansa o generație fără S. Așa că este foarte greu de știu ce va face în realitate Apple. Poate că noul model este de fapt doar un concept care va fi lansat în 2018, așa cum este calendarul normal al Apple.

Sau poate că vânzările vor fi slabe în 2017, așa că Apple va lansa suplimentar acest nou model, care trebuie să recunoaștem că arată excelent. Se discută deja despre noi tehnologii care le va include, dar sunt pure speculații, pentru că Apple nu a prezentat așa ceva pînă acum.

 

Click pe imagine pentru mărire.

Design-ul este realizat de un pasionat din Ungaria, Gabor Balogh, care trebuie să recunoaștem că are talent.