Numele Samsung Galaxy S20 pare să fie confirmat oficial după ce Max Weinbach de la XDA Developers a prezentat imagini exclusive cu acest model. Imaginile par reale și confirmă și teoria că vor fi trei modele noi anul acesta.

În mod tradițional, Samsung invită partenerii din telecom și influencerii la sesiuni confidențiale de prezentare la CES – Consumer Electronics Show în Las Vegas. Teoretic, ei nu au voie să prezinte informațiile înainte de data lansării telefoanelor, dar acest lucru nu s-a întâmplat pînă acum. Foarte mulți zvoneri din industrie și-au făcut un nume prezentând informațiile pentru care un ziarist sau blogger ar trebui să plătească amendă și să primească interdicție de a mai participa la evenimente ulterioare.

Dar se pare că departamentele de marketing și fanii brandului apreciază foarte mult aceste dezvăluiri și continuă să le servească pe tavă doar unor favoriți.

Lansarea Samsung Galaxy S20 este pe 11 februarie. Numele Samsung Galaxy S20, anunțat de Ice Universe a fost preluat rapid de toată media și este oarecum logic, dacă stăm să ne gândim. Întâi că principalul rival, Huawei, a sărit de la P10 la P20 și i-a mers foarte bine, apoi pentru că suntem în 2020. Desigur, denumirea nu este confirmată oficial, dar tind să cred că vor trece și ei la 20.

Deocamdată zvonul principal legat de Galaxy S20 este despre display-ul cu rată de refresh mare. Deși nu este neapărat o funcție necesară, se pare că aceasta asigură o navigare mai fluentă prin meniuri, filme care merg mai rapid, dar și jocuri video cu acțiune mai cursivă. OnePlus a lansat anul trecut telefonul cu ecran care are refresh 90Hz, iar Asus are la RoG Phone 2 rată de refresh de 120Hz, așa că Samsung a urmat acest trend. Zvonurile spun acum că toate ecranele de pe flahship-uri vor fi de 120 Hz.

Vor fi anul acesta trei variante de Samsung Galaxy S20. Nu mai avem varianta ieftină cu e în coadă (cum a fost anul trecut Galaxy S10e), însă avem varianta de bază Galaxy S20, apoi cea avansată Galaxy S20+ și varianta de top denumită Samsung Galaxy S20 Ultra.

Acestă confirmare oficială pentru S20 nu face altceva decât să confirme și numele următorului flagship, Galaxy Note 20.

Via: Forbes US