Cosmote a lansat azi un telefon sub brand propriu, cu scopul de a face smartphone-urile mai accesibile. Pentru a promova noul telefon, compania a lansat o campanie de publicitate având ca element central jocul Angry Birds. COSMOTE move este un terminal cu ecran TFT capacitiv de 2,8 inci, care foloseste sistemul de operare Android Froyo şi oferă conectivitate EDGE şi HDSPA, permiţând o viteză de descărcare de până la 7.2 Mbps.

Cosmote move
Cosmote move

Cosmote Move

Conectivitatea este completată de Wi-Fi şi Bluetooth.

Preţul terminalului începe de la 1 RON împreună cu abonamentul COSMOTE Enjoy pe o durată de 24 de luni, care oferă lunar 150 de minute naţionale, 700 de minute şi 700 de SMS-uri în reţea şi 500MB trafic de date, toate pentru 17,1 euro pe lună, TVA inclus. COSMOTE move este, de asemenea, disponibil şi la preţul de 499 RON (TVA inclus), fără abonament.

COSMOTE move va fi disponibil în două versiuni de culoare, alb sau negru, iar ecranul capacitiv are o rezoluţie de 320×240 pixeli şi 262.000 culori. Mai mult, telefonul vine cu senzor de lumină inclus, accelerometru, GPS, compas digital – ultimele două fiind foarte folositoare în condiţiile în care peisajul urban se schimbă de la o zi la alta datorită interminabilelor şantiere.

ads

Telefonul are o memorie internă de 150MB şi slot pentru card de memorie extern cu o capacitate de până la 32GB (disponibil separat), mai mult decât suficient pentru a stoca fişiere multimedia, a căror accesare este posibilă prin intermediul audio playerului (care acceptă formate MP3, AAC, AAC+, eAAC+ şi WMA), repectiv prin intermediul video playerului (care acceptă formate H263 şi 3GP). Terminalul este dotat cu o cameră foto digitală de 2MP care include şi funcţia video.