Cosmote Smart Xceed este cel mai nou smartphone sub brandul operatorului, un produs Allview. M-am prins de asta încă de la menționarea tehnologiei de sunet Yamaha, brașovenii fiind singurii care au promovat asta în produsele lor. Am găsit apoi articolul lui Emil cu toate detaliile. Nu văd de ce nu ar trebui menționat producătorul real al terminalului.

Cosmote Smart Xceed
Cosmote Smart Xceed

Cosmote Smart Xceed are un display Super AMOLED de 4,8 inch, procesor quad core la 1,5 GHz , 1GB de RAM, stocare de 16 GB și o cameră foto de 8 megapixeli. Vine cu sistemul de operare Android 4.2, Jellybean, este compatibil cu HD Voice.

Cosmote Smart Xceed include tehnologie Bluetooth 4.0,  baterie Li-Ion 2000 mAh, GPS și 3G HSPA+ de până la 21.6Mbps.

Modelul costă 99 de lei cu abonamentul Cosmote Free XL pe doi ani (45 euro/lună include minute naționale și internaționale zona 1 și SMS-uri naționale nelimitate, minute în rețea, SMS-uri în rețea și minute în rețeaua Romtelecom nelimitate, trafic de date  4GB).  Plus acces la aplicații.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!