Design-ul iPhone 8 va fi pe măsura așteptărilor fanilor, chiar dacă terminalul în sine pare destul de gros, în linie de fapt cu celelalte modele iPhone normale. Imaginile sunt furnizate de un producător de huse și fac pariu că ei deja au produs primele sample-uri pentru magazinele de accesorii GSM.

design iphone 8

Sursa: Phone Arena
Deja cunoaștem cam toate detaliile modelului aniversar de la Apple. La zece ani de la lansarea primului iPhone, noul model aduce un nou trend în design și dotări foarte bune, dar și un nou preț, spre 1.100 de dolari se aude că va costa. Design-ul este prezentat de o firmă de huse. Ei primesc de la producători specificațiile telefoanelor pentru a putea produce accesoriile înainte de lansarea telefonului. Astfel, în ziua în care telefonul va fi lansat, vor exista și huse în magazinele de accesorii GSM. Pe baza acelor specificații sunt făcute și aceste imagini, probabil în CAD și apoi în Photoshop.

Detaliile iPhone 8 le avem deja. Vorbim despre un smartphone cu ecran de 5.8 inch, care va avea margini subțiri. Tehnologia OLED asigură cele mai bune culori posibile. Au eliminat complet butonul Home de sub display și nici senzor de amprentă nu pare să aibă. Poate că va fi pe spate, dar nu cred. Poate fi pe laterală, există telefoane deja cu senzor pe laterală, dar ar însemna o schimbare foarte mare pentru Apple. Mai degrabă au renunțat la el și au recunoaștere facială. Se tot zvonea că vor avea camera foto selfie cu tehnologie 3D. Probabil asta va permite scanarea feței în profunzime și utilizarea ei pentru autentificare. Nu va putea fi spartă protecția cu o fotografie, dar e posibil să se găsească soluții pe parcursul anului.

Bateria iPhone 8 va fi mai mare decât la oricare alt iPhone și va avea formă de L sau de T, nu e foarte clar. Noul iOS 11 a fost prezentat și aduce niște modificări la nivel de interfață, pentru notificări la îndemână și diverse alte meniuri care nu erau înainte bine plasate. De asemenea, se vede un buton mare pe laterală, eu zic că este cel de volum, ei zic că este de Power on. Păi fără butonul rotund de Home, ar putea fi un buton de Power / Home special. Inclusiv cu scanner de amprentă, cum spuneam. Sau ar putea recunoaște apăsări și gesturi ca la HTC U11. Sau cine știe.

Lansarea ar trebui să fie în septembrie, dar există și zvonul că va fi amânată pentru octombrie. Deci rămâne să mai vedem.

Sursa: PhoneArena