HTC Desire 500 dual SIM este oferit exclusiv de Cosmote. Un smartphone echilibrat, cu o cameră foto excelentă și un preț foarte bun. Procesorul este Snapdragon 200, un quad-core la 1,2GHz, display-ul este de 4,3 inch, tocmai bun, iar sunetul este Beats. Camera are senzor de 8 megapixeli… Telefonul arată excelent.

HTC Desire 500 dual SIM

HTC Desire 500 are Wi-Fi, Bluetooth 4.0, este compatibil cu tehnologia NFC și dispune de DLNA pentru un streaming media wireless de la telefonul mobil către un televizor sau calculator compatibil. Telefonul dispune de o memorie RAM de 1 GB şi 4 GB spaţiu de stocare, care poate fi extins pâna la 64 GB prin intermediul unui card microSD.

Are o baterie cu o capacitate de 1800mAh.

Telefonul este disponibil în toate magazinele Cosmote și Germanos la prețul de 129 lei cu abonamentul Cosmote Free L, încheiat pe 2 ani, respectiv la preţul de 999 lei (TVA inclus) fără abonament.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !