Ediția aniversară iPhone continuă să trezească atenția publicului, chiar dacă nu știm cu se va chema – iPhone 8, iPhone X, iPhone Pro sau pur și simplu iPhone. Noul model are însă un design cu marginile subțiri și se pare că anul acesta nu va fi Edge, ci are ecran plat, normal. Senzorul de amprentă apare prezentat pe ecran, sub sticlă, iar pe spate are cameră foto duală.

new iphone design

Sursa: KKLeaks

Sigur, informațiile sunt pe surse, chiar dacă MacRumors spune că sunt credibile. În orice caz, imaginile nu par să fie cu un device real, ci doar design-ul realizat pe computer. Telefonul arată bine, dar marginile par excesiv de subțiri, iar spațiul în care ar trebui să fie senzorul de amprentă și butonul Home este prezentat într-un mod greu de crezut. Nici camera duală (3D) pentru selfie nu apare în aceste poze – e clar că mai au de lucru la detalii. În partea de jos ar putea fi un display secundar pentru senzor de amprentă și Home, s-a mai discutat despre soluția pentru amprentă aflată sub sticla ecranului frontal…

Lansarea iPhone va fi în septembrie, ceea ce înseamnă că Apple lucrează acum la ultimele detalii, telefonul este gata. În curând producătorii de huse și de accesorii vor primi design-ul final, pentru a putea face din timp produsele lor. Evident un astfel de ecran are nevoie de o husă de protecție care să îl ferească de spargere, iar partenerii Apple încep producția din timp. De asemenea, după ce aceste informații sunt transmise oficial, apar tot pe surse și primele imagini mai apropiate de realitate, care redau schema terminalului și o parte din detaliile sale. Am primit aproape în fiecare an detalii privind design-ul iPhone.

Cred că anul acesta terminalul Apple este unul dintre cele mai așteptate terminale, oamenii caută ceva nou și spectaculos și sunt puține terminale care aduc altceva decât au majoritatea telefoanelor mobile. Deocamdată ecranul Edge rămâne semnătura Samsung, deși au fost modele concurente lansate, ele nu sunt terminale de top. Apple probabil va adopta ecranul cu margini subțiri similar celui de pe LG G6 de exemplu, dar nu știu cum pot rezolva problema butonului Home. Abia aștept să vedem informațiile oficiale.

Via DailyMail.