Mai sunt doar două zile pînă la lansarea Samsung Galaxy S8, ne vedem miercuri pe blog pentru a urmări evenimentul oficial de lansare. Cu toate astea, au apărut detalii noi privind terminalul Samsung, așa că vi le redau, pe rând, mai jos.

Imaginile de presă cu Samsung Galaxy S8 au apărut în zeci de variante, care reconfirmă design-ul cu ecran mare, margini subțiri, fără butoane. Pe spate, camera foto normală și senzorul de amprentă. Sunt curios cât de mare va fi Galaxy S8 Plus. Probabil S8 va fi primul care vine la teste, dar o să încerc să caut și S8 Plus să vedem dacă poate fi utilizabil sau este cu adevărat foarte mare.

Cele mai recente zvonuri privind ecranele Galaxy S8 vorbesc despre rezoluție 2.960 x 1.440 pixeli și un format apropiat de ecranul LG G6, mai exact 18.5:9, un pic mai lung decât 2:1. Probabil modelul de 5.8 inch este ok, de mărimea lui S7 Edge, dar celălalt chiar cred că este mare, în ciuda asigurărilor de pînă acum.

Camera foto de pe spate va avea senzor de 12 megapixeli, ceea ce înseamnă că Samsung va avea o cameră similară cu cea de anul trecut. Camera foto frontală este de 8 megapixeli, deci nici aici nu ar fi mari îmbunătățiri. Vedem ce zic în evenimentul oficial.

Senzorul de amprentă de pe spate are și el senzori și se pot accesa aplicații sau face diverse gesturi. De asemenea, a ieșit la iveală dock-ul de conectare la PC, care permite utilizarea funcției de computer pe care telefonul o are atunci când este conectat la monitor și tastatură. Probabil se și încarcă wireless, dar nu știu încă sigur 100%.

Un alt zvon vorbește despre baterii, care acum încep să mi se pară complet insuficiente, Galaxy S8 de 5.8 inch ar avea baterie de 3.000 mAh, iar modelul mare cu ecran de 6.2 inch va avea baterie de 3.500 mAh. Sigur, Samsung păstrează dorința de a avea cele mai subțiri telefoane, dar pentru utilizator, un ecran atât de mare consumă sigur energia. Sunt curios ce vor spune despre autonomie în condițiile astea. Oricum, ne revedem pe blog pe 29 martie, seara, să vedem care sunt anunțurile oficiale.

Video

Un video cu Samsung Galaxy S8. Cum vi se pare?Via