Văzusem diverse zvonuri despre Galaxy A35 sau Galaxy A55. Însă acum au apărut telefoanele deja publicate în oferta operatorilor GSM europeni. Conform GSMArena, modelele urmau să aibă lansarea pe 11 martie.

Galaxy A35

Oficial despre Galaxy A35

Operatorul Orange Belgia a publicat deja pagina Galaxy A35. Ea a fost descoperită prima dată de cunoscutul Roland Quandt. Prezentarea confirmă cam tot ce scriam despre el.

Are un ecran cu diagonala de 6,6 inch. Cu refresh de 120Hz și rezoluția FullHD+. Are o gaură centrată pentru selfie shooter-ul de 13 megapixeli. Integrează o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare de 25 W. Iar pe spate are configurația triplă a camerei, cu un senzor principal de 50 de megapixeli. Ceilalți doi sunt de 18 megapixeli și 5 megapixlei macro.

Se zvonește că dispozitivul măsoară 161,6 x 77,9 x 8,2 mm, cu un cadru plat și un buton de pornire proeminent și un balansoar de volum în partea dreaptă. Spatele prezintă designul familiar al camerei Samsung, cu trei senzori de cameră căptușiți vertical, fiecare găzduit într-un inel metalic separat.

Samsung Galaxy A35 a apărut pe Geekbench. Dispozitivul are un chipset Exynos 1380 și o opțiune de 6 GB RAM, după cum arată specificațiile de pe site. Vine direct cu Android 14 și are slot de carduri MicroSD. Pe site-ul Orange este în două culori, negru sau lavandă.

Oficial despre Galaxy A55

Samsung Galaxy A55 a apărut pe site-ul Orange Belgia. Cu tot cu o fișă completă de specificații și câteva imagini oficiale.

Majoritatea detaliilor tehnice erau deja cunoscute, dar aceasta este probabil cea mai bună confirmare pe care am putea-o obține.
Dispozitivul rulează pe un SoC Exynos 1480 asociat cu 6 GB RAM și 128 GB stocare. Spațiul de stocare poate fi extins prin intermediul unui card microSD de până la 1TB.

Ecranul este acum puțin mai mare decât A54, măsoară 6,6 inch în diagonală și, desigur, folosește un panou OLED cu o gaură centrată pentru camera selfie.

Configurația camerei din spate este neschimbată față de Galaxy A54 – cameră principală de 50 MP, shooter ultrawide de 12 MP și cameră macro de 5 MP. În față este un senzor de 32 MP pentru selfie-uri.

Galaxy A55 păstrează și capacitatea bateriei de 5.000 mAh, dar va porni Android 14 din cutie.

Nici aici nu avem încă prețul. Dar cred că se va afla și acesta în curând.