Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat iar pe surse, de data asta are o cameră foto duală și pare că senzorul de amprentă este totuși integrate în ecran. Deja știm că Samsung nu a renunțat la seria Note și avem informații despre ecranul Samsung Galaxy Note 8 și despre procesorul său.

Click pe imagini pentru mărire. Sursa foto.

Samsung Galaxy Note 8 ar trebui lansat în august sau este posibil să fie amânat pentru septembrie, pentru că Galaxy S8 a fost lansat mai târziu decât normal. Fotografiile nu par foarte reale, iar restul imaginilor sunt doar proiecții în viziunea unor pasionați de design. Dar zvonurile și discuțiile pe marginea Note 8 continuă. Samsung este ultimul mare jucător din industrie care nu a adoptat camera foto duală. Se zvonește că vom vedea un Galaxy C10 cu această cameră foto duală. Dacă nu, Note 8 va fi primul terminal Samsung cu o cameră foto duală. Sau cel puțin așa visează entuziaștii din lumea online. Că ar putea oferi un zoom optic de 2X sau 3X, ceea ce ar putea ajuta la fotografii mai bune. La peisaje și portrete mai bune.

Modelul prezentat nu are niciun senzor de amprente vizibile. Fie este vorba de o poză falsă sau de o machetă care nu a inclus senzorul, fie Samsung a găsit metoda prin care acesta să fie plasat sub sticla de pe ecranul principal, așa cum se zvonea de ceva vreme. Este posibil tehnic, dar nu știu sigur cum va influența asta imaginea de pe ecran. Sau poate este un soi de scanner 3D, cât o cameră foto. La un moment dat chiar se zvonea că vor renunțat de tot la el.

ads

Pe de altă parte poate fi doar un dispozitiv dummy pentru producătorii de huse și atunci n-are nevoie să arate vreun scanner. Practic ei au nevoie de dimensiuni exacte și să testeze husa pe acest dummy să vadă dacă se potrivește perfect. Oricum după cum arată nu pare să fie versiune cât de cât aproape de cea finală.

Cert este că Galaxy Note 8 va avea un ecran mare cu maginile subțiri, curbate în genul Edge și fără prea mult spațiu peste sau sub ecran. Performanțele hardware vor fi foarte bune și e clar că singura necunoscută rămâne camera foto. Abia aștept să vedem ce se confirmă și ce nu.