Samsung Galaxy S3 Mini va avea display cu diagonala de 4 inchi, pentru fanii companiei sud-coreene care consideră că Galaxy SIII este „prea mare”. Sunt mai multe „publicuri” pentru Samsung, iar compania vrea să adreseze chiar toate nișele. Design-ul Galaxy SIII se răspândește acum la toată gama de telefoane.

Samsung Galaxy S3 Mini
Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini

Zvonurile privind noul Samsung Galaxy S3 Mini au apărut de mai multă vreme. Întâi a apărut doar un zvon, care cuprindea mai multe modelede telefoane Galaxy noi.

Apoi a apărut un copy după celebra expresie Samsung „The Next Big Thing”, doar că de data asta era ceva de genul „Next Small Thing that is Big”. Imaginile arătau de asemenea „S”-ul folosit de Samsung pentru lansările terminalelor din seria Galaxy S. Invitația este pentru data de 11 octombrie, așa că lansarea ar putea fi aproape.

Samsung Galaxy S3 Mini a fost deja listat în magazine de specialitate.

Deocamdată nu știm multe, dar se pare că telefonul Samsung Galaxy S3 Mini ar putea avea sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. De asemenea, se spunea de la început că are un „procesor dual-core”. Ecranul de 4 inchi este Super AMOLED, dar cu rezoluție WVGA (800 x 480 pixeli). Camera foto de pe spate are senzor de 5 megapixeli.

Prețul Samsung Galaxy S3 Mini ar putea fi de circa 250 de euro. Samsung ar putea diversifica astfel gama de terminale Galaxy S3, după ce a prezentat deja oficial Galaxy S3 Duos. Dar în același timp continuă și Galaxy S2, dar și modele Galaxy S+, toate astea în paralel cu vechile modele. Poate de-aia și fac recorduri de vânzări.

Un Galaxy SIII Mini cu ecran de 4 inchi intă direct în competiție cu noul iPhone 5. Utilizatorii care vor ecran mai mic, dar să fie Android, vor alege S3 Mini, iar cei care vor ecran mai mare merg pe Galaxy S3. Mai mult, dacă vrei ecran și mai mare, sud-coreenii au Galaxy Note 2 care arată similar, dar are display de 5,5 inchi.