Seria Honor 100 se lansează oficial pe 23 noiembrie. Deocamdată oficial au prezentat design-ul celor două telefoane și câteva detalii. Dar pe surse avem cu siguranță mai multe informații.

honor 100

Imaginea cu cele două modele este oficială.

Lansarea Honor 100

A fost confirmată oficial informația conform căreia compania chineză desprinsă din Huawei va prezenta oficial noua serie de telefoane Honor 100 pe data de 23 noiembrie. Confirmarea vine prin intermediul unor postere care anunță evenimentul. Și care au fost publicate pe conturile de social media ale companiei. Ocazie cu care am aflat și că imaginea acestor telefoane va fi promovată de același celebru (la nivel de China) actor Yang Yang. Care a colaborat cu Honor și la generația anterioară.

Vin în serie după modelele Honor 90. De asemenea, pe rețelele sociale a apărut și un videoclip teaser, care ne oferă o privire asupra celor două telefoane.

Modelele vor fi ușor de diferențiat, deoarece au module de cameră complet diferite. Cel de pe HONOR 100 este aproape un semicerc, în interiorul unui cadru dreptunghiular. Cercul turtit vine de la Honor X50i, dar acum are și un cadru. Honor 100 Pro, pe de altă parte, are o insulă ovală interesantă pentru cameră.

Zvonurile despre Honor 100

Au apărut mai multe detalii pe surse despre Honor 100.

Digital Chat Station a dezvăluit că Honor 100 Pro va veni echipat cu platforma Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Nici afișajul nu este slab, are un ecran AMOLED cu o rezoluție de 1,5K și un PWM impresionant de 3.840 Hz.

La fel ca și predecesorul său, Honor 100 Pro va oferi cameră dublă frontală. În ceea ce privește calendarul lansării, informațiile sugerează că testarea internă va începe în octombrie. Cu anunțul oficial programat pentru începutul lunii noiembrie în China. Terminalul pare să aducă un afișaj AMOLED de 6,8 inch. Cu o frecvență de reglare a luminii de 3.840 Hz și rezoluție de 1,5K. Honor 90 Pro avusese o rată de reîmprospătare de 120 Hz, așa că este de așteptat ca Honor 100 Pro să aibă cel puțin atât.

Două camere frontale: da, va avea un sistem dublu de camere frontale. Honor 90 Pro are o cameră principală frontală de 50 MP și o cameră frontală ultrawide de 2MP. Este posibil ca Honor 100 Pro să aibă 8 megapixeli camera ultrawide. Totul este susținut de un acumulator de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 100 W.

Honor 90 Pro are până la 16 GB RAM, așa că este probabil ca și Honor 100 Pro să aibă până la 16 GB RAM. Și la fel la stocare internă: 90 Pro avea până la 512 GB de stocare internă, ne așteptăm să fie la fel.