Honor Magic 6 RSR Porsche Design a fost lansat oficial și are un design special. El vine alături de un alt model inedit, Honor Magic 6 Ultimate. Ambele au dotări tehnice peste medie.

Magic 6 RSR Porsche Design

Cum este Honor Magic 6 RSR Porsche Design

După lansarea Magic V2 RSR în colaborare cu Porsche Design, Honor a lansat acum două versiuni noi Magic 6. Una în colaborare cu brandul auto. În ceea ce privește designul, noul Magic 6 RSR prezintă aspectul caracteristic al camerei hexagonale de la Porsche. Fabricat din titan, vine în două culori: Agate Grey (inspirat de Porsche 911) și Frozen Berry (inspirat de Porsche Taycan).

Magic 6 RSR este mai durabil decât varianta standard, oferind rezistență IP68 la praf și apă și protecția Honor NanoCrystal Shield atât pe față, cât și pe spate pentru protecție suplimentară a sticlei. Configurația camerei este, de asemenea, îmbunătățită, cu un senzor principal Falcon Camera H9800 de 50MP. Acesta are teoretic un HDR mai bun în comparație cu versiunea standard. Există, de asemenea, un sistem de focalizare automată LiDAR Matrix pentru focalizare rapidă și precisă, perfect pentru capturarea scenelor în mișcare rapidă.

Dar cea mai mare diferență pare să fie în ceea ce privește afișajul. HONOR Magic 6 RSR dispune de primul afișaj dual OLED, care aduce două straturi. Acest afișaj poate rezista mai bine în comparație cu un panou OLED obișnuit. Are o durată de viață mai lungă cu 600% și oferă imagini mai strălucitoare cu o eficiență energetică îmbunătățită.

În afară de asta, Magic 6 RSR este un smartphone cu chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, împreună cu 1 TB de stocare internă și 24 GB de RAM. Plus o suită de funcții AI pe dispozitiv, inclusiv suport pentru Magic Portal al Honor. Varianta RSR are și o baterie mai mare de 5,600 mAh, comparativ cu 5,450 mAh din ediția standard, cu încărcare mai rapidă cu fir de 80 W. Honor intenționează să facă Magic 6 RSR disponibil la nivel mondial în al doilea trimestru al anului 2024.

Magic 6 Ultimate

Cum este Honor Magic 6 Ultimate

Pe lângă ediția Magic 6 Porsche Design, Honor a dezvăluit și smartphone-ul Magic 6 Ultimate. Acesta are un design foarte diferit față de celelalte variante, prezentând un modul de cameră în formă de pătrat și o placă din spate din piele vegană. Honor spune că s-a inspirat din interioarele mașinilor de lux pentru designul lui Magic 6 Ultimate.

Ca și alte versiuni, rulează pe chipset-ul Snapdragon 8 Gen 3 cu capabilități AI încorporate. Cu toate acestea, există o caracteristică care este exclusivă pentru Magic 6 Ultimate și aceasta este caracteristica de comunicație prin satelit dublă direcțională. Cu toate acestea, deocamdată, Magic 6 Ultimate va fi disponibil doar pe piața chineză.

Sursa: PocketNow