Honor Magic4 Lite a fost lansat oficial în România. Terminalul este cunoscut de la momentul lansării în China. Am aflat acum că are un preț bun.

Honor Magic4 Lite

Despre Honor Magic4 Lite

Modelul integrează tehnologia SuperCharge de 66W, care permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 15 minute și până la 81% în 30 de minute. Vine cu procesorul Snapdragon 695 5G. Honor Magic4 Lite, echipat cu baterie de 4800 mAh , oferă până la 16.8 ore de explorare a platformelor de socializare, 12.8 ore de utilizare a aplicațiilor video sau 25.6 ore de apeluri audio, toate cu o singură încărcare, devenind dispozitivul perfect pentru cei care au nevoie de o performanță îmbunătățită a bateriei pentru a-și duce ziua la bun sfârșit.

Honor își propune să aducă tehnologiile sale puternice mai aproape de toți utilizatorii români de smartphone-uri, iar seria Magic4 reprezintă întruchiparea acestei dorințe. Honor Magic4 Lite utilizează tehnologia inovatoare de încărcare cu fir Honor SuperCharge de 66W, alimentând dispozitivul de la zero la 50% în doar 15 minute și de la zero până la 81% în doar 30 minute. Astfel, utilizatorii Honor își vor putea alimenta rapid dispozitivele și se vor putea bucura de divertisment nelimitat chiar și în timpul deplasărilor.

Honor Magic4 Lite a fost proiectat pentru a avea o structură compactă cu rame super înguste, o grosime de numai 8,05 mm și o greutate de doar 189g, devenind un dispozitiv subțire, ușor, portabil, care poate încăpea cu ușurință în buzunare înguste sau genți de mici dimensiuni. Noul Honor Magic4 Lite a fost proiectat cu rame super înguste de 1,05 mm, fiind cu 40% mai înguste decât majoritatea smartphone-urilor din aceeași categorie. Astfel, dispozitivul oferă un raport ecran-corp excepțional de 94% și o experiență de divertisment imersivă.

Ecranul Honor FullView are diagonala de 6.81 inch. Oferă o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz, care oferă o experiență de vizionare și gaming extrem de imersivă. Cel mai nou smartphone Honor este echipat cu Honor RAM Turbo (8GB+2GB), o tehnologie Honor care convertește o parte din memoria flash în RAM, ceea ce înseamnă că un spațiu de 8GB RAM poate fi extins la 10GB RAM. Această tehnologie este posibilă prin comprimarea aplicațiilor și proceselor ce rulează pe fundal atunci când utilizatorii schimbă aplicația folosită, asigurându-se că aceștia pot prelua un apel video, pot scrie un mesaj, în timp ce aplicațiile rulează în continuare pe fundal.

Inspirându-se din seria Honor Magic, Honor Magic4 Lite are un design al camerei simetric unic, evocând un sentiment de echilibru și armonie. Honor Magic4 Lite 5G se mândrește cu o cameră triplă puternică de 48 MP, care conține o cameră Bokeh Sensing de 2 M și o cameră Macro Sensing de 2 M cu bliț LED, care, împreună, le permit utilizatorilor surprinderea imaginilor uimitoare.

Honor Magic4 Lite poate realiza înregistrări video 1080P, cu o rezoluție de 1920*1080 pixeli. De asemenea, noul telefon dispune de funcția Dual View Recording, care permite utilizatorilor să înregistreze simultan două perspective diferite folosind atât camera frontală, cât și camera principală din spate. Ideal pentru creatorii de conținut începători, Micro Movie Mode oferă o soluție de editare simplă și fără întreruperi, care îmbină automat filmările video, fără a fi necesară utilizarea aplicațiilor terțe.

Conceput pentru un public preocupat de stil, Honor Magic4 Lite este disponibil în trei culori fascinante: Titanium Silver, Midnight Black and Ocean Blue.
Poate fi cumpărat de aici.