Honor Play, abia prezentat la IFA Berlin 2018, are un preț foarte bun pe piața din România, oficial a fost anunțat la 1.599 lei. Este un smartphone excelent, combinație bună de design și hardware puternic, peste ceea ce oferă Mate 20 Lite.

Honor Play preț

Honor Play are cel mai bun preț dintre telefoanele cu dotări de top. Modelul a primit în total nouă premii la IFA 2018 pentru performanță și viteză, obținând premiul „Best of IFA 2018” la Berlin. Este adevărat, u au fost foarte multe alte lansări, dar au fost modele de noi de la mai mulți producători. Este primul smartphone care aduce GPU Turbo, care este cu adevărat de următoarea generație și are per-total dotări complete și design excelent, tehnologie AI (inteligență artificială) și ecran cu notch, fiind prezentat ca un smartphone de gaming accesibil.

Honor este un brand tânăr de smartphone-uri care aduce un plus de inovație publicului cu disponibilitate în online. Telefonul este un mix între tehnologia Huawei P20, adică are procesorul Hisilicon Kirin 970 și dotări de top, plus formatul de la Mate 20, adică ecranul de 6.3 inch cu notch și baterie de mare capacitate. Deși îmbină tehnologii de flagship, modelul Honor Play se lansează la un preț excelent, respectiv 1.599 lei în România.

ads

Versiunile sunt cu 4 GB de RAM și 6GB de RAM, evident că eu tind spre a doua, dar și prima este destul de ok, stocarea fiind de 64GB în ambele cazuri. Are slot de carduri microSD, dar este situat pe slotul de SIM doi, așa că fie folosiți dual-SIM, fie folosiți 1 SIM și card de memorie. Camera foto de pe spate este duală, dar nu vă gândiți la vreo inovație tehnologică, este cu senzor de 16 megapixeli și cel de 2 megapixeli folosit doar pentru efecte. De asemenea camera frontală este de 16 megapixeli, ceea ce mi se pare ok. Bateria integrată este de 3.750 mAh, deci peste foarte multe terminale mid-range concurente, iar autonomia o să fie sigur peste terminalele mari care au baterii de 3.000 mAh.

Android Headlines, Digital Trends, Pocket-lint, T3, și Ubergizmo, Gear Diary, Geek Spin, Talk Android și Technobuffalo au numit Honor Play drept “Best of IFA 2018”. Pe lângă premiile pe care le-a obținut în cadrul IFA, Honor Play a obținul mai mult de șase recomandări editoriale din partea blogurilor din industria tech. Smartphone-ul a fost “produsul recomandat de Digital Trends”, “produsul recomandat de experți”, “produsul ales de Pocket-lint”. De asemenea, device-ul a fost numit de T3 “cel mai bun telefon de gaming”, primind recomandări din partea consultanților tehnici și multe recenzii pozitive.

Honor Play are preț de 1.500 de lei, dar dotările unui telefon de 3000 de lei.