Honor View 20 a fost prezentat oficial, este următoarea generație după View 10 și include ecran „Infinity O” cu o gaură în el pentru camera selfie. Au botezat acest ecran All-View. Mai sunt și alte detalii interesante.

Sursa: GSMArena

Detalii tehnice Honor View 20

Ecran: 6.5 inch All-View Display, 2310×1080 pixeli,
Procesor: Kirin 980
GPU: Mali-G76 MP10
Memorie: 4 / 6 GB
Stocare: 64 / 128 GB
Camera foto: 48 de megapixeli
Camera selfie: 20 megapixeli
OS: Android 9.0 Pie
Baterie: N/A
Preț: N/A

ads

Lansarea Honor View 20

Cei de la GSMArena au relatat de la evenimentul de lansare, de unde lipsește doar informația privind disponibilitatea globală a acestui telefon. Dar nu am emoții, sigur va ajunge și la noi. De asemenea, am găsit detalii despre lansarea Honor View 20 la Android Central.

Honor View 20 este primul telefon din lume care vine cu o cameră foto cu senzor de 48 de megapixeli. Este vorba de un senzor dezvoltat special de japonezi, respectiv Sony IMX586. Pînă acum cele mai puternice telefoane foto aveau senzor de 40 de megapixeli. Rămâne de văzut dacă și partea de software este ok, dar în general terminalele Honor au fost ok. Avem deja și primele imagini sample făcute cu acest telefon.

Senzorul Sony este nu doar cu mulți megapixeli pe hârtie, este chiar un senzor de următoare generație, care aduce și rezoluție mare, dar și un sistem de procesare a culorii Quad Bayer. Pixelii sunt 0.8 nanometri, dar se combină în grupuri de 1.6 nanometri pentru o calitate mai bună a imaginilor low-light. Formatul senzorului este de 1/2 inch, ceva mai mare decât majoritatea competitorilor care erau 1/2.3 inch, dar mai mic decât senzorul Huawei de 40 de megapixeli de pe Mate 20 Pro, care era 1/1.8 inch. Este cam dublu decât un senzor normal de smartphone care este de 1/3 inch. Bineînțeles, totul depinde și de procesarea digitală și de aceea senzorul va da rezultate diferite în funcție de terminalul pe care este utilizat, pentru că fiecare producător face adaptări pe partea de software.

Honor View 20 are procesorul de top al Huawei, HiSilicon Kirin 980, care oferă performanțe maxime, comparabile cu procesoarele Apple la ora actuală. Are versiuni cu 4 și 6 GB de RAM și 64 sau 128GB de memorie internă, dar oricum va fi poziționat la preț bun, deci puteți căuta chiar varianta mai dotată, pentru că merită.

Vine cu interfața nouă EMUI 9 și Android 9.0 Pie, deci experiența va fi de top. O tehnologie nouă prezentată la evenimentul de lansare pare să fie Link Turbo, care permite combinarea conexiunii WiFi cu cea LTE pentru a avea internet de și mai mare viteză pentru jocuri sau aplicații care necesită așa ceva. Se pare că lansarea oficială Honor View 20 va fi în ianuarie pentru piața din Europa. Deci deocamdată doar ne uităm cu interes la acest model.