HTC Breeze ar fi un model cu design modern, cu unele dotări interesante și un preț relativ accesibil, dar fără să ofere performanța unui model de top. Breeze bănuiesc că este numele american, terminalele HTC au deseori alte denumiri în SUA, iar în Europa se poate numi altfel. HTC pare să fi luat moda Nokia de relansare a unor modele vechi, Breeze este din 2006 de pe vremea terminalelor smart cu Windows Mobiles.

Poza este cu alt model mid-range HTC, modelul U11 Eyes, dar care are un ecran similar cu ceea ce va fi pe HTC Breeze. Cum HTC are modele cu design similar, nu este greu de crezut că va arăta la fel. HTC U11 Eyes este un model destinat piețelor din Asia și chiar dacă este adus la noi de Quickmobile s-ar putea să nu funcționeze corect și să aveți alte bătăi de cap cu el. Plus că este mai scump decât dacă l-ați comanda din China direct.

Noul HTC Breeze ar urma să aibă un ecran cu diagonala de 5.5 inch, cu design modern și magini subțiri, fără butoane pe partea frontală și cu aspectul de 18:9. Pe lângă asta este de așteptat să vedem camere foto bune, se pare că de 13 megapixeli pe spate și 5 megapixeli frontala, iar procesorul este unul mediocru, Mediatek probabil octa-core, 2GB de RAM care vă vor afecta cel mai tare, astăzi ai nevoie de minim 3GB de RAM să ții pasul cu Android și aplicațiile. Stocarea internă este de 16GB, ceea ce în mare este ok.

ads

Bateria integrată este iarăși mai mică decât la competitori, un acumulator de 2.730mAh, destul de ok în principiu, dar slab față de terminalele concurente de la chinezi și chiar de la alte branduri mari. Autorul dezvăluirilor nu spune exact prețul, ci spune că va avea un preț pe măsura specificațiilor. Un astfel de telefon ar trebui să coste 300 de euro, iar deseori vine la noi chiar la 400 de euro, preț la care găsești telefoane mult mai performante. Dar să vedem dacă zvonul se confirmă sau rămâne doar un proiect.

Sursa: EVLeaks

Via: Pocket-Lint