Taiwanezii au anunțat la CES 2015 și modelul HTC Desire 320, un smartphone ieftin, care oferă dotări ok, iar succesul său va depinde fix de preț, unde concurența este maximă. Este versiunea actualizată a lui Desire 310.

HTC Desire 320
HTC Desire 320

HTC Desire 320

Noul model va concura cu terminalele ieftine lanste de brandurile mai mici. Are procesor quad-core la 1,3 GHz, 1GB de RAM, stocare de 8GB. Ecranul este de 4,5 inch (854×480 pixeli) și camera foto are senzor de 5 megapixeli.

HTC Desire 320 aduce şi tehnologia BlinkFeed pentru ştiri de ultimă oră, ir acum are și Offline Reading – pentru citit acolo unde nu ai acces la Internet.

HTC Desire 320 vine în variantele de culoare Vanilla White şi Dark Gray şi va fi disponibil la operatorii mobili şi principalii comercianţi din România de la începutul acestui an.

Singura necunoscută rămâne prețul. Să vedem 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!