HTC Desire 626 este o versiune oarecum similară cu Desire 826, dar mai accesibil. Noul model are procesorul mai economic Qualcomm Snapdragon 410, quad-core pe 64 de biți, cu accelerator grafic Adreno 306. Este un model care optimizează consumul de energie pentru autonomie mai mare, dar are și capacitatea de a procesa jocuri și aplicații intensive. Dacă vă spun că prețul este estimat sub 200 de dolari, poate vă atrag atenția.

HTC Desire 626
HTC Desire 626

HTC Desire 626

Modelul este dotat cu un ecran de 5 inch, cu rezoluție 720p, iar procesorul la 1,2GHz este susținut de 1GB de memorie RAM. Are 16Gb de stocare internă și are un slot de carduri care suportă modele de pînă la 128GB. Camera foto de pe spate are senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli, HTC punând acum mare accent pe pozele selfie. Bateria integrată este de 2.000 mAh, iar pe lângă 4G are și toate tehnologiile normale: WiFi, Bluetooth, GPS, DLNA, radio FM și așa mai departe.

Modelul vine cu Android 4.4 KitKat și nu există decât speranțe că va fi actualizat la Lollipop, oficial nu se știe acest lucru. Telefonul nu este dual-SIM.

Pentru cei care caută un smartphone ieftin cu 4G este însă o alegere excelentă.

Via Phone Arena, Gadgets.NDTV

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!