HTC Desire 728G este unul dintre cele mai noi modele accesibile ale companiei taiwaneze. Este un smartphone relativ bine dotat, cu un preț accesibil. Ecranul este de 5.5 inch, cu rezoluție 720p, procesorul este octa-core la 1,3 GHz, cu 1.5GB de RAM, stocare de 16GB, dar are slot de carduri de memorie de pînă la 2TB.

HTC Desire 728G
HTC Desire 728G

HTC Desire 728G

Într-adevăr, nu este un terminal de top, dar trebuie spus că prețul la lansarea în India este de aproximativ 1.100 de lei, foarte competitiv. Camera foto de pe spate are senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli. Modelul include toate tehnologiile de care aveți nevoie, senzori, tehnologie 3G / 4G, WiFi, MicroUSB și Bluetooth 4.0.

Platforma software utilizată la HTC Desire 728G este de Android 5.0.2. bateria integrată în acest model este de 2.800 mAh, relativ ok, dar nu este printre cele care ar fi asigurat o autonomie foarte mare.

Noul HTC Desire 728G este un smartphone dual-SIM, iar producătorul spune că va fi disponibil și în culori precum violet sau alb.

De notat că asta cu microSD de 2TB este doar de marketing, pentru că nu există așa ceva. N-am găsit de cumpărat nici de 1TB, doar 512GB se pot comanda acum și sunt destul de scumpe. Pe Amazon există doar de 200GB, la 875 de dolari bucata…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!