HTC Evo 3D va fi lansat în Europa în iulie. LG au dat tonul cu Optimus 3D, dar sunt convins că HTC Evo 3D este un super-telefon, Sensation este foarte bun.

HTC spune că Evo 3D este și un terminal rezistent, oferă o experienţă 3D fără ochelari şi include cea mai recentă versiune a interfeţei HTC Sense.

HTC Evo 3D
HTC Evo 3D

HTC Evo 3D

HTC EVO 3D simplifică înregistrarea şi partajarea cu prietenii şi familia a clipurilor video şi a fotografiilor 3D. HTC Watch este de asemenea disponibil utilizatorilor acestui laborator multimedia mobil, permiţând acestora să vizioneze titluri de success de la Hollywood alături de propriile clipuri 3D.

Ecranul stereoscopic HTC Evo 3D afişează efectele 3D, iar imaginile foto şi video se detaşează de planul ecranului şi pot fi vizualizate natural, fără ochelari speciali 3D. Utilizatorii pot retrăi momente deosebite ca şi când s-ar derula în faţa lor şi pot urmări clipurile video 3D care se remarcă prin profunzimea câmpului, clipuri capturate de cele două camere foto de 5 MP ale modelului HTC EVO 3D.

Ecranul qHD are diagonala de 4,3 inch. Efectul captivant 3D, dublat de sunetul stereo surround, creează o lume cu totul nouă pentru a fi explorată şi partajată. HTC EVO 3D este propulsat de un procesor puternic dual-core Qualcomm Snapdragon la 1,2 GHz, care nu numai că suportă clipurile vibrante 3D, însă oferă şi viteza pentru navigarea online, pentru capturarea instantanee a imaginilor şi se pretează înregistrării şi redării scenelor pline de acţiune, la calitate HD (720p).

HTC Evo 3D
HTC Evo 3D

Cele două camere foto de 5 MP ale telefonului HTC EVO 3D sunt susținute de funcții noi, care ajută utilizatorul să captureze momentele speciale, exact așa cum le percepe. Se poate comuta simplu între modul 2D și 3D, în funcție de dispoziția utilizatorului, care poate crea o perspectivă nouă imaginilor prin Tiltshift Effect – care adaugă efect blur în mod selectiv acelor porțiuni ale imagini astfel încât să dea senzația de modele la scară.

HTC EVO 3D va fi disponibil în Europa începând din luna iulie.