HTC One Ace urmează să fie versiunea lui m8 cu carcasă de plastic. Mâine sper să termin review-ul lui One m8, un smartphone puternic dar cu probleme, pe care îl recomand doar celor pasionați de design-ul imbatabil. Din păcate experiența cu el nu a fost chiar 100% cum ar trebui. Rămâne în top 3 smartphone-uri anul ăsta, dar nu mai este lider în clasamentul preferințelor personale. Versiunea Ace concurează mai direct cu Galaxy S5, pentru cei care fac comparațiile specificații/preț fără să se uite la alte detalii.

htc one m8 plastic

Da, este adevărat că HTC a făcut deseori mișto de plasticul folosit de Samsung. Pe de altă parte, prețul One m8 este un pic prea mare comparat cu vârful de gamă al competiției. Așa că taiwanezii sunt acum obligați să scoată o ediție de plastic pentru a scădea prețul. Deși se spune că va avea aceleași specificații cu One m8, fac pariu că vor face cel puțin o modificare de procesor, altfel s-ar vinde doar versiunea mai ieftină…

Să vedem dacă se confirmă oficial HTC One (m8) Ace .

ads

Se aude și despre Samsung că vor face un smartphone cu corp unibody din metal, Galaxy S5 Prime. Din păcate nu există deocamdată confirmări oficiale.