HTC One M8 – noul vârf de gamă al taiwanezilor, care tocmai a fost prezentat într-un clip video și urmează să fie lansat oficial pe 25 martie – a bătut în benchmark toate modelele actuale. Deocamdată știm doar că GalaxyS 5 este sub Note 3, ca și LG G2. Dar HTC One M8 reușește să depășească Note 3 fiind cel mai puternic smartphone în 2014.

HTC One m8 benchmark
HTC One m8 benchmark

Via BGR.

HTC One M8 are un design rotunjuit care mi se pare un pic asemănător seriei Galaxy S. În rest, carcarsa metalică pare să continue tradiția primului One.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Noul HTC One include un display Full HD de 5 inch – mă bucur tare că nu au crescut dimensiunile. Probabil are mai mult RAM și au optimizat stocarea internă, pentru că procesorul este tot Snapdragon la 2,3 GHz. Sau cine știe de optimizări software puteau face. Dacă nu cumva vorbim de marketing și atât.

Galaxy S5 benchmark

Am făcut acest benchmark la Barcelona, împreună cu Ștefan.

galaxy S5 benchmark

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!