HTC One Max a fost anunțat azi oficial, confirmându-se încă o dată zvonurile de săptămâna trecută. Cel mai “arătos” terminal smartphone ale anului are acum o ediție care concurează cu terminalele “phablet”. Abia aștept să-l văd, îmi place mult One, cred că HTC merită mai mult. HTC a confirmat și lansarea scannerului de amprentă despre care se discuta, așa că avem acum primul Android cu scanner de amprentă precum iPhone 5S. Nu cred că se va vinde extraordinar, dar sper ca HTC să reziste și să continue să aducă pe piață terminalele premium pentru care este cunoscută.

HTC One Max vs Note 3
HTC One Max vs Note 3

HTC One Max nu mai vine cu tehnologie Beats, va avea sunet HTC Boom Sound. Include de asemenea toate tehnologiile noi de la One: BlinkFeed, Zoe și vine cu interfața Sense 5.5.

Ecranul este Full HD, iar procesorul quad-core este Snapdragon 600 la 1.7 GHz. Sunt versiuni de 16 sau 32GB, au slot de micro SD de data asta și stocare online 50GB cu Google Drive.

Bateria este de 3.300 mAh, plus o carcasă cu baterie încorporată de 1.150 mAh.

HTC  One Max are tehnologia Ultrapixel pentru fotografie, cameră foto frontală de 2 megapixeli și dual-capture – poate filma simultan cu ambele camere.

Va fi disponibil în curând în magazine. Nu avem detalii despre preț.

Via