Zilele astea folosesc un HTC One și sunt tare mulțumit de el. Am văzut în week-end un HTC One mini și terminalul arată excelent, este subțirel și se mișcă bine. Taiwanezii fac treabă bună, doar că au o problemă legată de comunicarea și promovarea modelelor. Asta în ciuda faptului că toată lumea îi simpatizează. Cred că ar trebui să insiste mai mult, un pic în stilul rivalilor sud-coreeni. HTC One Max mi se pare o idee bună, multă lume caută ecranele mari, bateriile mari, posibilitățile oferite de aceste terminale. Din poze arată excelent.

HTC One Max
HTC One Max

HTC One Max ar urma să aibă un display de 5,9 inch Full HD. Procesorul ar fi un Snapdragon 800 – quad-core la 2,3 GHz, iar bateria ar putea avea 3.200 mAh. Asta dacă se confirmă zvonurile, eu sper că da.

Mi-ar place să aibă și o cameră nouă cu senzor mai mare, dar nu cred, nu s-a auzit nimic despre asta.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Telefonul ar putea fi lansat luna viioare, la IFA.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.