HTC Corporation a lansat astăzi HTC Sensation, un smartphone dual-core cu procesor Qualcomm, dar si servicii omline noi, precum noul HTC Watch. HTC Sensation oferă si cea mai recentă experiență HTC Sense.

HTC Sensation

Update: poți să cumperi telefonul HTC de la eMAG: 2.599 lei

HTC Sensation

Ecranul HD de 4,3 inch oferă o experiență de vizualizare high definition widescreen. Motorul telefonului HTC Sensation este un procesor puternic dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,2 gigahertz, care permite redarea graficii complexe și rapiditate în adresarea comenzilor.

Cea mai recentă experiență HTC Sense vine în completarea design-ului premium al telefonului HTC Sensation, oferind astfel noi funcții și capacități prin care utilizatorii au acces la divertisment de calitate, dar și să rezolve sarcini de lucru.

HTC Sensation

Camera foto de 8 megapixeli a smartphone-ului HTC Sensation nu numai capturează imagini superbe, dar, datorită funcției de capturare instant, le permite utilizatorilor să salveze momentele speciale fără să-și facă griji. HTC Sensation filmează la calitate HD, la rezoluție 1080p, cu sunet full stereo, la o frecvență de 30 de cadre pe secundă.

 

HTC Watch
Ecranul widescreen de 4,3 inch le permite utilizatorilor să urmărească filmele așa cum au fost realizate, în toată gloria cinematică, fără să fie tăiate pe măsură sau în format letterbox.

HTC Sensation va fi disponibil în principalele piețe Europene în care activează Vodafone.

Fără conectare: 2.599 lei