Tot astăzi a fost lansat și HTC U11 Life, terminalul Android One adresat celor care caută telefoane foarte bune cu preț bun. Dacă U11+ este modelul de top, ca performanță, HTC U11 Life este accesibil, dar în același timp veți avea o experiență foarte bună cu el.

HTC U11 Life

HTC U11 Life

Modelul mid-range are designul clasic de HTC, nu arată rău, dar nici nu este spectaculos, este un smartphone obișnuit cu Android. Înscrierea în programul Android One permite companiei să beneficieze de certificarea Google că nu vor fi probleme cu acest model, totul rulează perfect pe el. Procesorul ales este Qualcomm Snapdragon 630, modelul mid-range, economic, care permite o autonomie mai mare decât cu un procesor puternic. Experiența nu este foarte slabă, din contră, aplicațiile normale merg bine. Doar la jocuri video intense și la aplicațiile consumatoare de resurse veți avea probleme de lag. Altfel, pentru utilizatorul obișnuit, este un smartphone excelent. Oricum, Snapdragon 630 este peste 80% dintre telefoanele mid-range sau ieftine vândute la noi.

HTC U11 Life are 3GB de RAM, suficient pentru o expleriență bună, precum și stocare de 32GB, destul de ok. Are suport pentru carduri de memorie microSD, iar bateria este de 2.600 mAh. Fiind un procesor economic, autonomia va fi foarte bună. Ecranul este de 5.2 inch Full HD, deci nu consumă foarte tare energia. Este perfect pentru a fi utilizat cu o singură mână. Camera foto de pe spate are senzor de 16 megapixeli, iar camera foto frontală pentru selfie este tot de 16 megapixeli. Includ funcția HDR Boost care permite realizarea unor imagini cu contrast sporit care să arate mult mai bine.

ads

Telefonul are spatele lucios, o modă pe care HTC a luat-o în serios la toate modelele de anul acesta, chiar dacă mie personal nu îmi place. De menționat este și faptul că HTC U11 Life este certificat IP67 împotriva apei și prafului, dispune și de cele mai noi tehnologii de conectivitate, Bluetooth 5.0, 4G LTE Cat.11 și suportă tehnologiile VoLTE (Apel prin 4G) și Vo-WiFi (Apel prin Wi-Fi).

HTC U11 Life va fi disponibil în România de la jumătatea lunii noiembrie în variantele de culori Brilliant Black ăi Sapphire Blue.

Prețul recomandat este de circa 1.600 lei (349 euro).

Galerie foto