Huawei Ascend Mate2 4G – versiunea actualizată a lui Ascend Mate de anul trecut – a fost lansat în cadrul CES 2014. Noua versiune a terminalului de top al companiei chineze aduce tehnologia LTE, ecran IPS de 6.1 inch, baterie de 4050 mAh, cameră foto de 13 megapixeli și cameră frontală pentru chat de 5 megapixeli. Conform oficialilor companiei un utiliator poate viziona șase filme cap-coadă fără să aibă nevoie de priză.

Huawei Ascend Mate2
Huawei Ascend Mate2

Huawei Ascend Mate2

Terminalul are un procesor quad-core la 1,6 GHz, 2GB de RAM, 16GB pentru stocare și slot pentru carduri de memorie. Vine cu Android 4.3, cu interfața proprietară Emotion UI 2.0.2. Vine cu tehnologie multitasking – Floating Window – și soluții de conectivitate completă: 3G/4G, WiFi, Bluetooth, GPS și așa mai departe.

Mă bucur că nu au decis să crească dimensiunea ecranului, este foarte mare și așa. Din păcate însă este tot un ISP 720p, nicio îmbunătățire aici. Noua versiune este însă subțire de 9,5 mm, a scăzut cu câțiva milimetri.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Procesorul nou și optimizările software permit o autonomie mai mare cu 30%, spun oficialii companiei.

Din păcate nu sunt informații oficiale despre prețul Huawei Ascend Mate2.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!