Huawei Ascend P7 a fost prezentat oficial. Următoarea generație a terminalului de top Ascend P6, care a avut succes mare și la noi, s-a îmbunătățit semnificativ. Acum P7 are tehnologie 4G, ecran Full HD de 5 inch, cameră foto de 13 megapixeli și de 8 megapixeli pe ecran. Terminalul este tot ultrasubțire, are 6,5 mm grosime. Modelul nou are o interfață mai bună și are display-ul protejat de Gorilla Glass 3.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

 

Huawei Ascend P7 este mai rezistent, plasticul de pe spate fiind și el tratat cu șapte straturi, spun oficialii companiei.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Ecranul are o densitate de 445ppi si format 16:9.  Senzorul foto este Sony, iar camera foto include tehnologii de stabilizare și diverse moduri de fotografiere. Ascend P7 are procesor de imagine dedicat, Image Signal Processor (ISP) și permite controlul manual al funcțiilor .

Bateria este de 2500 mAh, peste medie, dar nu foarte mare.  Include tehnologie specială super power-saving ca și la S5 sau One M8.

Prețul recomandat de retail pentru Huawei Ascend P7 este de 449 euro, va veni în România oficial mai târziu. Dar poate îl găsiți la vreun magazin mai mic.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!