Huawei Honor V9 este un fel de vârf de gamă pentru seria Honor, un brand realizat special pentru cei tineri. Modelul a trecut de autoritățile de acreditare din China (TENAA), iar detaliile tehnice sunt interesante.

Deși se apropie Mobile World Congress, care începe oficial pe 27 februarie, acest model urmează să fie lansat oficial pe 21 februarie. La MWC doar o să avem probabil ocazia să îl testăm. Telefonul are un display de 5.7 inch, cu rezoluție QHD (2560×1440 pixeli), cu procesor octa-core la 2.4 GHz, versiuni de 4GB și 6GB de RAM și stocare de 64GB și 128GB. Terminalul are pe spate camera foto duală, fără tehnologie Leica, dar cu doi senzori, unul de 12 megapixeli și unul de 2 megapixeli pentru adâncimea de câmp. Camera foto frontală pentru selfie are 8 megapixeli. Bateria integrată este de 3.900 mAh, deci va oferi o autonomie peste medie.

Huawei vrea să consolideze brandul Honor ca unul foarte ofertant, cu produse realizate prin prisma raportului calitate/preț. Dacă se confirmă și prețul de 1425 de lei, ar fi o achiziție interesantă. Nu avem acum toate detaliile, dar ar putea folosi procesoarele Huawei, respectiv Kirin 950 sau 955. Ambele sunt modele care au fost pe terminale flagship, deci putere hardware va avea cât cuprinde.

Telefonul este dual-SIM, dar pe unul din sloturi se poate pune card de memorie micro-SD. Așteptăm lansarea oficială pe 21 februarie, revin cu informații dacă apare vreo surpriză.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!