Huawei Consumer Business Group a prezentat azi cel mai recent smartphone din seria P, noul Huawei P smart 2021. Acest model va fi disponibil la vânzare pe piața din România, la prețul recomandat de 1.299 lei, începând cu data de 9 octombrie, startul fiind dat de o campanie specială în perioada 30 septembrie – 8 octombrie.
UPDATE: la final celelalte produse.

 

Primele 1.000 de persoane înscrise, care își vor achiziționa un Huawei P smart 2021, începând cu data de 9 octombrie, vor primi atât o reducere de 200 lei, cât și un Huawei Watch Fit cadou.  Smartphone-ul este special conceput pentru a răspunde diverselor cerințe ale tinerilor consumatori, fiind un mix reușit între design modern și tehnologii de ultimă oră.

ads

Echipat cu un ecran Full HD de 6.67 inch, noul smartphone are trei culori atrăgătoare: Crush Green, Blush Gold și Midnight Black. În prezent, oamenii nu mai folosesc smartphone-urile doar pentru apeluri și mesaje, ci și pentru divertisment și productivitate, pentru a se bucura mai mult de experiențe diverse. De aceea, Huawei P smart 2021 dispune de tehnologia Huawei SuperCharge de 22.5W, care permite o încărcare rapidă a smartphone-ului, astfel că utilizatorii pot rămâne conectați și productivi pentru mai mult timp. Cu doar 10 minute de încărcare, smartphone-ul poate funcționa timp de două ore.

Huawei P smart 2021 nu oferă doar o încărcare rapidă, ci și una stabilă și sigură. Cu o baterie generoasă de 5000 mAh, noul smartphone oferă o experiență de utilizare de lungă durată prin redarea timp de aproximativ 35 ore a videoclipurilor online.

Ilustrând expertiza Huawei în categoria smartphone pentru tinerii consumatori, noul Huawei P smart 2021 oferă performanță și o durata lungă de viață a bateriei, alături de o bună calitate a fotografiilor surprinse. Datorită unei camere principale de 48MP, Huawei P smart 2021 permite obținerea unor imagini de înaltă calitate, iar senzorul de 1/2 inci ajută la obținerea unui zgomot redus și a unei calități mai bune a imaginii.

Huawei P smart 2021 asigură, de asemenea, capacități de fotografiere în timpul nopții, datorită performanței ridicate de sensibilitate și a tehnologiei AI. Datorită funcției de reducere a zgomotului pe mai multe cadre, utilizatorii vor putea surprinde fotografii clare, chiar și în medii întunecate. Este echipat cu o cameră selfie de 8MP cu AI și un obiectiv ultrawide de 120°, pentru a oferi un câmp vizual mai larg.

Dispune de o stocare internă de 128 GB care se poate extinde  cu card de până la 512 GB. Telefonul are un chipset octa-core de generație mai veche.

Nu are serviciile Google și nici Google Play, dar Huawei P smart 2021 vine cu magazinul Huawei AppGallery preinstalat. Magazinul virtual de aplicații al Huawei, care oferă posibilități nelimitate. Acesta oferă 18 categorii de aplicații, acoperind toate nevoile consumatorilor – de la divertisment până la educație și chiar afaceri.

Alte gadgeturi

Compania chineză a lansat laptop-urile Huawei Matebook X și Huawei MateBook 14, căștile Huawei FreeBuds Pro, tableta Huawei MatePad T 10 și dispozitivele purtabile Huawei Watch FIT și Huawei Watch GT 2 Pro.

Noile laptop-uri vor putea fi achiziționate începând cu jumătatea lunii octombrie, Huawei MateBook X la un preț recomandat de de 7.499 lei, în timp ce modelul Huawei MateBook 14 va fi disponibil începând de la 3.899 lei, preț recomandat. 

Tableta Huawei MatePad T 10s este deja disponibilă local, la prețul recomandat de 899 lei, în timp ce modelul Huawei MatePad T 10 va putea fi achiziționat la prețul de 699 lei începând cu jumătatea lunii octombrie. 

SmartWatch-ul de fitness Huawei Watch FIT este deja disponibil local, la prețul de 499 lei, în oferta specială de lansare până pe 2 octombrie, alături de smartWatch-ul vârf de gamă Huawei Watch GT 2 Pro, ce poate fi achiziționat la prețul de 1.499 lei, alături de un cântar Smart Scale cadou, până pe 13 octombrie.