Huawei a anunțat azi o cifră record: 10 milioane de unități Huawei P8lite livrate în întreaga lume. Versiunea mai ieftină a terminalului de top Huawei P8 a avut succes mai mare, vânzările totale sunt de 16 milioane de unități în toată lumea ale ambelor modele.

Huawei P8lite

Cam 60% din vânzările înregistrate cu aceste modele provin de pe piețele globale (din afara Chinei). Anul 2016 începe în forță pentru Huawei, prima lună aducând un nou record: peste 12 milioane de unități livrate în toată lumea, o creștere cu 93% față de aceeași perioadă a anului precedent. Mai mult, luna ianuarie a fost a patra lună consecutivă în care Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri.

Pe tot anul 2015, compania Huawei a vândut 108 milioane de unități – o creștere cu 44% față de anul 2014. Modelul Huawei P8lite este primul smartphone al producătorului chinez care înregistrează mai multe vânzări pe piețele globale decât în China. Compania își propune să ajungă la consumatorii din întreaga lume cu produse performante, dar totodată ușor de utilizat.

ads

Secretele succesului pentru seria P8 au fost design-ul special, procesorul octa-core, camera foto de 13MP și tehnologia 4G integrată.
În România, smartphone-ul P8 Lite a fost comercializat din luna iunie a anului 2015 și a înregistrat vânzări de peste 100.000 unități, situându-se în top 5 cele mai bine vândute telefoane din România. Modelul este disponibil atât în oferta operatorilor de telefonie mobilă, cât și în cea a celor mai importante magazine de tehnologie.