Huawei anunță că va lansa în această toamnă, pe piaţă locală, o linie extinsă de telefoane mobile bazate pe sistemul de operare Android. “Vârful de lance” va fi modelul U8800, cu filmare HD, multi-touch, viteză de download de până la 14 Mbs şi întreagă gamă de aplicaţii a sistemului de operare Android de la Google.

Huawei U8800

Oferta din această toamnă va cuprinde trei direcţii: terminale de tip smartphone, destinate clienţilor în căutare de specificaţii complete în materie de internet, mail şi aplicaţii profesionale, terminale de fashion, dedicate tinerilor pasionaţi de reţele de socializare şi mesagerie text, precum şi terminale cu capabilităţi dual-sim, dedicate utilizatorilor care au două abonamente şi vor să comunice cu cele mai bune costuri.

Huawei Terminals livrează deja în Europa un model Android de succes: Pulse (U8220), disponibil în reţelele T-Mobile din Germania. Cât despre Modelul U8800, acesta profită de experienţă noastră în reţele şi internet de mare viteză şi adaugă potenţialul uriaş al sistemului de operare Android 2.2, cu mii de aplicaţii disponibile online, a explicat  Jeff Wang, Country Manager Huawei pe România.

Dincolo de acest model, ţinerii vor fi plăcut impresionaţi de seria de telefoane Android, cum ar fi modelul U8300, un telefon de fashion pus în mişcare de aceeaşi platformă Android, însă cu o tastatură QWERTY extrem de practică, ecran tactil şi client integrat de Facebook şi Twitter.

ads
Huawei U8300

Nu în ultimul rînd, compania va aduce pe piaţă în această toamnă o linie de telefoane la preţuri prietenoase pentru cei care doresc să-şi controleze eficient bugetul de comunicare. Această va include o serie de aparate de tip dual-sim cum este G6620, un model de asemenea cu tastatură QWERTY şi un design contemporan, cu accente premium.

Lansarea oficială a noilor terminale mobile va avea loc în trimestrul 4, 2010. Telefoanele vor fi vândute sub brandul Huawei.