La început, când abia au apărut telefoanele mobile, încă nu se găseau huse de protecție pentru ele. Adevărul e că nici nu aveau nevoie de așa ceva deoarece materialele folosite la fabricarea telefoanelor erau foarte dure, rezistente la șocuri și, în plus, pe atunci nici nu existau telefoane cu ecran tactil, sensibil la orice lovitură sau zgârietură. Și cu toții știm că telefoanele cu taste pe care le foloseam înaintea erei smartphone-urilor erau cele mai rezistente telefoane. Indiferent de câte lovituri aveau parte, erau intacte din toate punctele de vedere.

Așa cum telefoanele mobile au ajuns la a fi o necesitate, la fel se întâmplă și în cazul huselor de protecție pentru acestea. Atunci când cumpărăm un telefon nou sau când îl avem deja și vrem să îl protejăm cât mai bine, trebuie să avem mare grijă în alegerea unei huse de protecție potrivită.

Ce aspecte trebuie avute în vedere atunci când alegem o husă pentru telefon? În primul rând, să fie rezistentă la șocuri și la zgârieturi, să fie ușoară, decupajele să fie precise, iar materialul folosit să nu afecteze în niciun fel semnalul. De asemenea, o husă de protecție schimbă și aspectul telefonului, în funcție de noile tendințe.

ads

Husele Nevox din fibră de Carbon

Nevox Gmbh este o companie germană ce oferă produse de înaltă calitate, cu un design deosebit, confecționate din fibră 100% reală obținută din Carbon, Kevlar sau Vectran (materiale folosite și în domeniile militar și aero-spațial) și sticlă NevoGlass produsă în Japonia. Kevlar-ul este o amidă cu proprietăți mecanice deosebite, fiind de 5 ori mai rezistentă decât oțelul, considerat la o greutate egală, din acest motiv are multiple aplicații fiind utilizat și în producerea vestelor anti-glonț.

Husele Nevox sunt confecționate din fibră reală de Carbon 100%, având o suprafața tridimensională cu o grosime de 0.4 mm, sunt rigide și foarte ușoare. Decupajele huselor sunt făcute cu exactitate, atât la tastele laterale, cât și la spațiile dedicate încărcătorului și căștilor audio. Colțurile huselor sunt puțin ieșite în relief, pentru o protecție mai bună a telefonului.
Fibră de Carbon face că husele să fie rezistente la lovituri, dar și la zgrieruri. În cazul în care este zgâriată, se șterge cu un material textil și dispare orice urmă.

Un alt aspect foarte important este faptul că materialul din care sunt confecționate nu afectează în niciun fel semnalul WiFi, GPS sau GSM. Pachetul în care sunt ambalate husele conține și un set de instrucțiuni, astfel încât în momentul în care le montăm, să nu zgâriem telefoanele.

GSMnet.ro este site-ul unde găsești aceste huse carbon pentru următoarele telefoane: Apple Iphone 11, Apple Iphone 11 Pro, Apple Iphone 11 Pro Max, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10+ și Huawei P30 Pro.
Luând în considerare toate aceste aspecte descrise mai sus, este foarte important să îți protejezi telefonul cu ajutorul unei huse sau a unei carcase special realizată pentru modelul tău, iar cele mai indicate din toate punctele de vedere sunt husele Nevox, realizate din fibră de Carbon 100%, pe care le găsiți pe site-ul GSMnet.ro.