iPhone 5 nu a fost încă lansat oficial, dar știm deja că el este disponibil pentru pre-comandă, știm că fabricile chineze au dat drumul la producție, precum și faptul că povestea cu prototipul se repetă, doar că anul ăsta bloggerii n-au avut destui bani să-l cumpere 😉 Dar acum, detaliile tehnice ale telefonului Apple au apărut “din greșeală” pe un site (nu pentru a fi indexați primii de Google, cum am crede noi, ignoranții). Nu există imagini noi cu terminalul smartphone.

iPhone 5
iPhone 5

iPhone 5

iPhone 5 ar avea versiuni de 16 GB și 32GB, atât pe negru, cât și pe alb, scrie T3. Detaliile au apărut pe site-ul Vodafone UK. Mai mulți operatori au pregătit deja paginile de pre-comandă pentru terminalul Apple, iar unele anunțuri fac referire la o lansare oficială “la jumătatea lunii octombrie”.

Se pare că nu există un iPhone 5 cu 64GB, cum sperau mulți fani. Nu e clar dacă inginerii Apple au descoperit slotul de carduri micro SD, dar se pare că nici vorbă.

Tot azi am aflat că iPhone 5 ar putea avea doar 512MB de RAM, mult mai slab decât competitorii săi.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !