iPhone 5 se va lansa în iunie, spun cele mai recente zvonuri care circulă despre telefonul Apple. Exact cum anticipam, nu va fi nicio întârziere. Dar tot nu avem nicio informație oficială, ca de obicei. În perioada următoare se întețește goana după primele poze / filme cu noul telefon mobil. Site-urile mari vor sta cu banii pe la poarta Apple, doar – doar găsesc vreun angajat care să aibă prototipul în geantă. Sau poate îl uită iar cineva de la marketing în vreun bar la modă din Silicon Valley.

iPhone 5

Deocmadată știm că Apple a promis că iPhone 5 „va avea un design complet diferit”. Apoi știm că primele zvonuri vorbeau despre lipsa butonului rotund de pe față. Ecranul iPhone 5 urmează să fie de 4 inchi, mai mare decât la versiunea 4. Numele ar putea fi iPhone 4GS, nu iPhone 5. Știrea privind lansarea vine tocmai din Coreea de Sud, iar confirmarea vine de la oficiali din operatorii telecom, parteneri Apple.

Oricum, Apple continuă să lanseze anual produse noi. Că sunt la fix 12 luni sau pe-aproape, nu prea contează. Sony a anunțat deja că iPhone 5 va avea o cameră foto de 8 megapixeli. Informație probabil reală.

Coferința anuală Apple, WWDC, are loc în iunie, iar bilete se vând pe net și cu 3.500 de dolari. De obicei anunță aici telefonul mobil, dar anul ăsta s-a speculat că va fi doar despre software. Slabe șanse 🙂