iPhone 5S în versiunea aurie și iPhone 5C plasticat  (versiunea ieftină) apar în tot mai multe fotografii și au detalii din ce în ce mai complete. Lansarea ar fi pe 10 septembrie, când vom vedea câte informații se dovedesc reale. Oricum, pariez că varianta aurie va avea succes, deși arată oribil. iPhone 5C este un telefon buget interesant, depinde de experiența de utilizare. Dar să intrăm în detalii…

iPhone 5S auriu
iPhone 5S auriu

Click pe fotografie pentru vizualizarea mărită…

iPhone 5S

Versiunea de top a smartphone-ului pentru 2013 va avea un display un pic mai mare, un procesor A7 pe 64 de biți, care îl face ultra-rapid, cameră foto cu f2.0 și senzor probabil de 12 sau 13 megapixeli, de asemenea este posibilă o versiune cu stocare de 128GB, deși multă lume spune că, practic, nu ai nevoie de așa ceva. Despre scannerul de amprente s-a mai discutat, eu nu îl văd ca un „selling-point” să zic așa.

De asemenea se discută despre faptul că va integra 4G/LTE și va ajunge în magazinele partenerilor din 20 septembrie. Sunt curios dacă va fi așa.

 

iPhone 5C - "plastic ieftin"
iPhone 5C – „plastic ieftin”

iPhone 5C

Să vedem cât o să mai râdă fanii iPhone de cei care au telefoane Samsung „din plastic”. Eu sunt convins că modelul ieftin se va confirma oficial (va costa la liber vreo 400 de euro, deci ieftin ca braga). Nu arată rău, ba chiar Nokia poate afirma că este copiat după un Lumia.

iPhone 5C este produs de Pegatron. Se pare că va fi lansat pe 10 septembrie la același eveniment, iar pe 20 septembrie ajunge la primii parteneri.