iPhone 6 s-ar putea lansa în august, mă rog, doar prima versiune cu ecran mare, cea de 4,7 inch. Modelul mai mare, cu ecran de 5,5 inch ar putea fi lansat în septembrie, spun surse citate de presa internațională. Deja avem multe informații și zvonuri despre noile detalii tehnice ale iPhone 6. Dar să vedem care dintre ele se vor confirma… În orice caz, așa cum v-am scris, zvonurile despre Apple și iPhone sunt printre cele mai citite informații din IT 🙂

Concept de design pentru iPhone 6
Concept de design pentru iPhone 6

Sursa foto.

Informațiile sunt puse în legătură cu firmele asiatice care asamblează iPhone 6 și au fost date de presa din Taiwan. De-a lungul timpului unele informații date astfel pe surse s-au confirmat 100%. Altădată însă s-au dovedit doar zvonuri fără nicio substanță. Deci, nu știu ce să zic.

Eu tot zic de vreo 3 ani că Apple trebuie să aibă și un model cu ecran mare. Dar ei au crescut de la 3 la 3.5 inch, apoi abia la 4 inch… Este singurul model de telefon la care trebuie să-ți strici ochii. Da, știu, se mișcă excelent, are o grafică fără egal, e compact, e frumușel… Eu am folosit 3GS, 4, 4S și 5S, sărind doar peste 5. Dar, sincer, un iPhone 6 de 5,5 inch ar fi excepțional. Și 4.7 inch poate fi bun, depinde de rezoluție.

Să vedem ce iese și cu Beats și cu Nike…