Conform informațiilor date „pe surse”, iPhone 7 va fi în magazine din 16 septembrie. Data e logică, dar există o mare problemă, anul acesta 9 septembrie pică vinerea, iar Apple nu prea fac evenimente pe final de săptămână.

iphone-7-dummy-unit

Lansarea iPhone 7 este clar în septembrie, Apple nu-și permite să piardă timpul după două trimestre în care vânzările au scăzut, iar cota de piață se subțiază în continuare. O fi mers bine iPhone SE, dar el a redus veniturile și profitabilitatea companiei. Au nevoie de o lansare în forță.

Dar la fel ca Samsung, noutățile Apple din septembrie nu vor fi nemaipomenit de multe. Da, au procesor nou, au software nou, au detalii tehnice mai bune. Dar iarăși nu există prea multe atuuri reale, mulți se vor anunța „dezamăgiți”, iar alții vor acuza Apple că nu mai inovează și va da faliment – da, se repetă asta an de an. La fel, cred sincer că vânzările vor fi bune, pentru că anul acesta fac upgrade fanii Apple care au rămas la nivelul iPhone 5, 4S sau 4. Și sunt destui.

ads

Există de mai multă vreme informația că perioada de precomandă pentru iPhone 7 începe pe 9 septembrie. Asta înseamnă că evenimentul oficial Apple va fi mai înainte. De asemenea, se știe că majoritatea evenimentelor Apple sunt marțea. Așa că este plauzibil să credem că evenimentul de lansare iPhone 7 va fi pe 6 septembrie. Sunt curios dacă deducția se confirmă anul acesta, dacă nu, ne mai auzim pe tema asta.

Oricum, zilele astea ar trebui să trimită și invitațiile oficiale. Via