iPhone 7 Plus a apărut în câteva imagini ale producătorilor de huse și folii de protecție, iar imaginile realizate pe computer confirmă faptul că telefonul Apple va avea cameră foto duală, la fel ca LG G5 sau Huawei P9.

iphone7plus camera

E drept că fiecare producător a dat alte funcții camerei foto duale, iar la G5 ea are o lentilă wide, pe când la P9 este o cameră alb-negru. Dar o a doua lentilă poate fi folosită pentru a schimba focusul în fotografii sau pentru a susține captura de detalii și așa mai departe.

iPhone 7, care se lansează oficial tot în septembrie 2016, nu va aduce mari schimbări de design sau tehnologie față de generațiile 6 sau 6S. Sigur, va fi lansat iOS 10, va fi prezentat următorul procesor A10, vor avea poate tehnologii mai bune pentru autonomie și așa mai departe. Dar pentru că rivalii au pus mare focus pe cameră, ar fi logic ca iPhone, care a fost mereu liderul în fotografia digitală cu telefonul, să aducă și așa ceva.

Sursele citate de Daily Mail zic că asta va fi doar pe iPhone 7 Plus, iar terminalul iPhone 7 va rămâne compact, cu o singură cameră foto.

Deocamdată nu există vreo confirmare, dar de-a lungul timpului multe astfel de zvonuri s-au confirmat. Desigur, unele s-au dovedit a fi fanteziste, dar cele care par reale, în general s-au confirmat.

iphone7plus

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!