LG G Flex 2 este aproape de a avut lansarea oficială la CES 2015, a;a cum se zvonea anterior. Anul trecut am apreciat primul model LG G Flex, iar telefonul are potențial dacă specificațiile tehnice sunt îmbunătățite, iar prețul nu va fi unul foarte mare. Să vedeți detaliile!

LG G Flex 2 - lansat oficial la CES 2015
LG G Flex 2 – lansat oficial la CES 2015

LG G Flex 2

LG Flex 2 este un pic mai compact, are un display de 5,5 inch, ceea ce îl va face mult mai comod de utilizat. Ecranul este Full HD, dar OLED, oferă o calitate superioară a imaginilor (densitate 403 ppi). Procesorul este cel mai puternic la ora asta: Snapdragon 810, cu alte cuvinte va fi în topurile de performanță. Octa-core pe 64 de biți și 2GB de RAM. De asemenea, are slot de carduri micro SD, precum și baterie mare de 3000 mAh. Camera foto de pe spate rămâne de 13 megapixeli. Desig-ul este similar lui LG G3, doar că este cu ecran curbat. Curbura este calculată de inginerii LG la 23 de grade. Poate fi “îndreptat” prin apăsare, cum puteți vedea în imaginile CNET.

Terminalul va fi în magazine abia spre finalul lunii ianuarie. Primele impresii ale bloggerilor tech sunt pozitive.

gsmarena_001

LG G Flex are avantajul imens că ecranul mare este un pic curbat, astfel că atunci când îl iei în mână telefonul nu pare atât de mare pe cât este în realitate. Chestie de percepție, mie mi-a plăcut. De asemenea, nu stai cu teamă că se va îndoi și se va sparge în buzunar. Problema cea mai mare anul trecut a fost calitatea ecranului, deși era 720p, la dimensiunile astea se vedeau imaginile pixelate…

LG G Flex 2 are procesor Snapdragon 810, nu 800 așa cum s-a anunțat anterior într-un tweet postat de echipa Qualcomm.

Abia aștept să testez noua versiune 🙂