LG G4 a fost deja dezvăluit, pe surse, iar detaliile tehnice sunt destul de interesante așa că merită un articol dedicat. LG a făcut treabă bună cu ultimele modele, Optimus G a fost preferatul meu, iar LG G2 și G3 mi-au confirmat faptul că merg în direcția cea bună. Produse diferite cu design bun, dotări hardware bune și tehnologii noi, aplicații dezvoltate intern, tot ce trebuie pentru un hit.

LG G4 - concept
LG G4 – concept

Conceptul LG G4 este preluat de aici.

LG G4

Următorul vârf de gamă de la LG va aduce cel mai puternic procesor de la Qualcomm, Snapdragon 810, susținut de 4GB de RAM și acceleratorul grafic Adreno 430. Mă bucur foarte mult că nu au crescut foarte mult dimensiunea ecranului: doar 5,3 inch, cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli cu densitate 554 ppi). Evident, vine cu Android 5.0 Lollipop, ceea ce era de așteptat. În curând achiziția de terminale mobile va fi bazată mai ales pe brand și afinități de design, pentru că partea de hardware este similară la mai toate modelele de top.

Versiunea de bază are stocare de 32GB și există și variantă de 64GB. Dar are un slot de carduri microSD care suportă modele de pînă la 128GB.

Camera foto integrată are un senzor de 16 megapixeli, focalizare laser și tehnologiile foto care au scos în față LG G3 anul trecut. Camera frontală este de 5 megapixeli, suficient pentru poze selfie.

Totuși, cum notează IBTimes, sunt foarte multe zvonuri diferite. Ecranul este listat ca fiind de la 5,3 la 5,9 inch, poate fi și de 5,7 după unii. Alții scriu că va avea versiunea mai ieftină Snapdragon 801 și nu 810. Iar camera foto este listată și la 16, dar și 15 sau 17, după cum a vrut sursa.

 

Am citit despre asta prima oară aici.